Professioneel advies

Solvas is een professioneel kantoor met een uitgebreide expertise in zowel financieel advies, verzekeringen, vastgoed als bancaire verrichtingen. Jarenlange ervaring als onafhankelijk zakenkantoor maakt ons tot uitgelezen partner van zowel particulieren als bedrijven.

Het team van Solvas wil professioneel advies op maat bieden aan elke klant en binnen elk domein. Een persoonlijke aanpak en aandacht voor de individuele situatie van u of uw bedrijf voeren wij hoog in het vaandel. Daarnaast streven wij naar klantvriendelijkheid en een vlotte service.

Deze kwaliteit van service kunnen wij garanderen door de aanwezigheid van een opgeleid, ervaren team van makelaars, die binnen elk domein de nodige expertise en vaardigheden aan de dag leggen. Uw financiën, bankzaken, verzekeringen en vastgoed zijn bij hen in goede handen.

Solvas is uw betrouwbare partner voor kwaliteitsvol financieel advies en begeleiding in al uw bankzaken, op maat van zowel particulieren als bedrijven. Een objectieve financiële expertise wordt gewaarborgd door ons als onafhankelijk zakenkantoor. Ook als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bieden wij u de voordeligste polissen aan de beste prijzen. We hebben decennia ervaring als vastgoedmakelaar in huis, wat u verzekert van kwaliteitsvolle service en professioneel advies. Voor het kopen of verkopen van uw woning of bedrijfspand bent u bij Solvas aan het juiste adres.